Programma Koningsdag 2019

Zaterdag 27 april 2019 is het weer Koningsdag. Dit jaar beginnen we ’s ochtends in ’t Loug om 09:30 uur met vlag hijsen. Hierna volgt een rondje door het dorp met muziekkorps CBS.  De kinderen kunnen aansluiten met VERSIERDE FIETSEN.  Het thema is: SUPERHELDEN. Dus kom als je favoriete superheld op je mooie versierde fiets en misschien win je  dan wel een leuke prijs!

Na de ronde door het dorp is het ochtendprogramma afgelopen en zien we u graag weer om 16.00 uur in de kantine van de v.v.Poolster. Hier hebben we van 16.00 tot 18:00 een leuke kinderdisco, diverse spelletjes  en kunt u natuurlijk een hapje of drankje kopen. Voor de kinderen is er chips en ranja. Tussen 16:00 en 17:00 uur wordt  ook de uitslag bekend gemaakt van de mooiste versierde fietsen en de mooiste superhelden.

Aansluitend is er een fout feest tot 21:00 uur. Graag zien we u zaterdag 27 april!

Oranjevereniging Spijk

Dorpsagenda