De rode dief (update)

Er heeft zich tot op heden (30/7) niemand gemeld als baasje van de “rode dief” Koos – zo heeft Tom hem na een dag of 2 genoemd- en Koos had geen chip. De afgelopen weken heeft ie flink gegeten. Hij had wat in te halen zullen we maar zeggen.
Vandaag hebben we Koos naar het asiel in Winschoten gebracht omdat we zelf al 2 katten hebben. Drie is voor ons te veel. Als het goed is, is hij over een weekje ongeveer te bewonderen op hun site of natuurlijk in het echt bij het asiel. Dussss.. zoek je een lieve, aanhalige rode kater die met andere katten en kinderen kan voor zover wij hebben kunnen zien… houd de website van het asiel Winschoten in de gaten!!

Ps: mocht je Koos in huis willen nemen (en dat gunnen we hem van harte) dan hoopt Tom dat ie nog steeds Koos blijft heten ??

Link: https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenasiel-winschoten

Nina Mertens