Stem op Hoofdweg Noord

Er zijn de afgelopen tijd veel verhuizingen bij ons in de straat geweest. Hierdoor kennen we lang niet iedereen meer in de straat. Een buurtbarbecue is natuurlijk de ideale gelegenheid om iedereen wat beter te leren kennen en dat de nieuwe mensen en beetje een idee krijgen wie er allemaal wonen. Door zoveel mogelijk stemmen kunnen we een buurtbarbecue winnen. Stemt u ook op Hoofdweg Noord?
Alvast bedankt.

Stemmen kan door hier te klikken en de foto te liken.

Ellen Kasemier-Pijper

* Simone FM:
Stemmen doe je door middel van het liken van de foto van jouw favoriete straat en door de barbecuebus pagina te liken. De 3 straten met de meeste likes op dinsdag 26 juni om 15:00 gaan door voor de laatste opdracht. VOORWAARDEN: * Op deze actie zijn de actievoorwaarden van Simone FM van toepassing (simone.nl/acties/actievoorwaarden) * Likes kopen is NIET toegestaan, bij constatering volg diskwalificatie. De 3 finalisten worden in de middagshow van Simone FM tussen 16-19u bekend gemaakt

Dorpsagenda