Extra verkiezingsborden in Spijk geplaatst

Het is toch werkelijk vreselijk en zo jaren 60. Achter de Humanabox staan, op de openbare poepplaats aan de Nesweg, inmiddels drie enorme reclamezuilen waarvan er tenminste twee voor de komende verkiezingen zijn neergezet. Sterker nog, onlangs las ik ergens dat de gemeente voor 20.000 euro extra borden had laten maken en plaatsen. Maar zeg nu zelf, laat u zich anno 2016 nog door afzichtelijke posters op een bord verleiden om op een bepaalde partij te stemmen? Nee, in Delfzijl loopt men blijkbaar een paar decennia achter. Ik hoor de ambtenaren en gemeenteraad al mekkeren dat niet iedereen een computer heeft.

Anno 2016 heeft iedereen in Spijk een kleurentelevisie en op echt een enkeling na heeft iedereen in Spijk ook een computer! Gelukkig fleurt Eppie Pakes op zaterdag de meest troosteloze plek van Spijk een beetje op. Met de, door Ria gemaakte eierballen, kan dit weekend voor mij niet meer stuk. Of zou ik meer behoefte hebben aan een snicker?

Jan G. Hazeveld

Dorpsagenda