Schaakmaatje gezocht en meer

We zijn ondertussen, al even onderweg met Spieksters veur Elkoar. Heel langzaam beginnen de eerste hulpvragen te komen. De drempel om voor de eerste keer hulp te vragen is hoog. Spieksters veur elkoar doet er alles aan om die drempel zo laag mogelijk te houden. We maken onze successen bekend, zo hebben we al met regelmaat vervoer geregeld, een grasmat is gemaaid, rails opgehangen, brandalarmlampje repareren.
Nu zoeken we voor iemand een schaakmaatje.
En mocht u er met de computer niet uitkomen daar kan Spieksters veur Elkoar ook iets in betekenen.
Dus mensen schroom niet om hulp te vragen, de vrijwilligers willen graag iets voor u doen. Te denken valt aan; bezoek/praatje maken, kleine klusjes, tv instellen, vervoer, in geval van ziekte; boodschappen doen, hond uitlaten etc.
Spieksters veur elkoar is financieel ( subsidie) mogelijk gemaakt door de regeling van de gemeente, bewoners aan zet. Waarvoor hartelijk dank.

Hulp nodig?
Iedere maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 12.00 uur kunt u bellen naar Spieksters veur elkoar! 06 19019339

Dineke Smit
Spieksters veur elkoar

Dorpsagenda