Nieuwsbrief juni 2021 Huisartspraktijk J. Cijsouw

Zomervakantie
Van maandag 2 augustus t/m vrijdag 21 augustus hebben we zomervakantie. De waarneming is geregeld met ‘t Zandt, telefoon: 0596-581282 tussen 8.00 en 17.00 uur, in het weekend en tussen 17.00 en 8.00 uur belt u de doktersdienst: 0900-9229.

2e vaccinatieronde
Woensdag 30 juni wordt de tweede vaccinatie (Astra Zeneca) gegeven. Het is weer in de Fiepko Coolmanschool en u wordt verwacht op dezelfde tijd als op 14 april, tenzij anders afgesproken. Neem uw registratiekaart mee!

Op vakantie naar het buitenland
Als u naar het buitenland gaat en u gebruikt medicijnen die vallen onder de opiumwet (bijv. methylfenidaat) denk er dan aan dat u een Schengenverklaring nodig heeft.
https://www.hetcak.nl/regelingen/medicijnen-mee-op-reis/schengenlanden/maximaal-30-dagen-op-reis-binnen-schengengebied

Enquête
Hartelijk bedankt voor het invullen van de enquête. Het geeft ons nuttige informatie. Zo hebben we de bestellijn aangepast: u kunt nu ook ‘s avonds en in het weekend medicijnen bestellen via de receptenlijn. Het geluid in de wachtkamer staat iets harder, omdat er diverse meldingen zijn dat de privacy niet optimaal is. We krijgen dat nooit helemaal goed, maar als u behoefte heeft aan meer privacy bij de balie, kunt u dat aangeven.

Spreekuur praktijkondersteuner
Na de zomervakantie beginnen de praktijkondersteuners met een telefonisch spreekuur tussen 13.30 en 14.00 uur. Houd er rekening mee dat u dan na 14.00 uur weer kunt bellen voor algemene dingen en afspraken.

Dorpsagenda