Mountainbike clinic

Tijdens de jaarmarkt organiseer ik in samenwerking met de stormvogels Veendam een MTB clinic! (standplaats bij de Andreaskerk). Tijdens deze clinic leer je de basistechnieken van het mountainbiken; schakelen, remmen, bochten, balans, klimmen en dalen.

Fietsen kan iedereen, maar het geheim van mountainbiken zit hem juist in de techniek. Ook wordt er aandacht besteed aan een goede afstelling van de fiets en de goede houding. De clinic wordt georganiseerd voor kinderen van 8-12 jaar. Totaal zullen er 3 sessies van max. 1 uur en 30 minuten georganiseerd worden. Voor deze clinic zijn mountainbikes aanwezig.

  • 1e groep aanvang: 10.00 uur
  • 2e groep aanvang: 13.00 uur
  • 3e groep aanvang: 15.00 uur

Kosten zijn €1,- per kind. Voor meer info of opgave kan je mailen naar marcel19@telfort.nl of het opgave strookje inleveren aan de tuinbouwweg 21 Bij opgave graag je naam, leeftijd en lengte van de vermelden. Heb je een voorkeur qua tijd of heb je zelf een goede fietshelm, dan dit ook even bij de opgave vermelden.

Opgeven kan tot 24 mei en niet zoals vermeld staat in het boekje tot 19 mei
———————————————————————–
Naam:
Leeftijd en lengte:
Tijdstip:
Wel/ geen eigen helm

Marcel de Haan

 

Mede mogelijk gemaakt door: Alex Tweewielers Spijk – Gasunie – Lambeck Tweewielers – NAM – BYE! – INQAR Dallinga – FA. A. Robertus en Zn.