Spijkster Jaarmarkt groots opgezet

Het aftellen is begonnen!
Met dit jaar de aanwezigheid van wel 80 kramen, kunnen wij wel stellen dat de jaarmarkt dit jaar weer goed gevuld is! Wij hopen dan ook dat u volop zult genieten van de diversiteit en de gezelligheid die de markt dit jaar u te bieden heeft.

Met het betrekken van de middelste kring en het openstellen van de witte kerk is dit jaar geprobeerd nog meer sfeer te creëren in ’t Loug! Wij hopen dat dit zaterdag 27 mei voelbaar zal zijn!
In de kerk kunt u genieten van 2 exposities van portrettekenaars. Heeft u een leuke opdracht voor hen, neem deze dan gerust mee! Hiernaast zal Job oet Spiek ‘s middags van 12.30-13.15 / 14.00 -14.45 en 15.30-16.15 uur optreden in de kerk!

Naast cafe Carillon zal ‘s ochtends schrijfster Roeli Bouwmeester-Wijngaard haar nieuwe boek De Stamhoofden presenteren. Om 10.30 uur zal zij het eerste exemplaar uitreiken. ‘s Middags zal zanggroep Flexibel optreden.

Ook kunt u genieten van de te verrichten activiteiten van Stichting Gilde Slochteren.

Aan de innerlijke verzorging is dit jaar ook ruimschoots gedacht!

Dankzij het dorpsbudget kunnen de kinderen de hele dag gratis genieten van een zweefmolen!
Hiernaast is het luchtkussen en zijn de waterballonnen ook weer van de partij!

Wilt u graag weten wat u nog meer op deze markt tegen zult komen? Volg dan onze facebookpagina https://www.facebook.com/spijksterjaarmarkt/

Wij zien u graag tijdens de 30e editie van de Spijkster jaarmarkt. De markt is van 10.00 – 17.00 uur.

Monique Kats – Flikkema
Jaarmarktcommissie Spijk gn

Dorpsagenda