Indrukwekkende lezing van Janny de Heer

Vanmorgen was er de jaarlijkse boekbespreking in de Bibliotheek in samenwerking met Steunstee.
Het was een indrukwekkende lezing over het boek: De Barones. Het waargebeurde verhaal van Mientje Bezemer.
Als kind van ‘foute ouders’ ondervindt ze wat dat betekent ook nog in haar leven na de oorlog.
Om de druk van de ouders te ontvluchten loopt ze blindelings in de armen van een zeer overheersende man. Haar eigen ik wordt geweld aangedaan. Alles wordt beslist door de man, zelfs even lopen met haar kinderen wordt haar onthouden. Een man met 2 gezichten, een “buiten gezicht en een binnen gezicht” en daar heeft ze zeer onder te lijden. Het boek is geschreven door Janny de Heer.
Wat jammer dat er niet meer ‘Spieksters’ aanwezig waren!, ze beseffen niet wat ze hebben gemist!! Maar we doen het uiteraard voor diegene die er wel waren! Dus gaan we weer opzoek voor een lezing in 2018!!!

Pie Pijper

Dorpsagenda