Huisartspraktijk J. Cijsouw Nieuwsbrief

Griepvaccinatie
De griepvaccinatie is op: dinsdag 07-11-2017 van 17.00- 18.30 uur. Door de regering wordt het griepvaccin beschikbaar gesteld voor iedereen die 60 jaar of ouder is en mensen die jonger zijn dan 60 met een verhoogd risico.

Werkzaamheden Enexis
Vrijdag 29-09-2017 voert Enexis werkzaamheden uit aan het elektriciteitsnet, waardoor de praktijk tussen 8.00 en 8.30 uur geen stroomvoorziening heeft. Als u ons met spoed nodig heeft, kunt u bellen via ’t Zandt: 0596-581282. Zij bellen ons dan mobiel.

Vakantie
Wij hebben een week vakantie van 13-11 t/m 17-11-2017. De waarneming is door ’t Zandt. (0596-581282). In de herfstvakantie zijn we aanwezig.

POH_GGZ
De praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg (poh-ggz) Marjol Eijssens is met zwangerschapsverlof en komt niet meer terug in onze praktijk. We zijn op zoek naar een vervanger voor haar.

Digitale communicatie
Met de foutenanalyse en het oplossen van de problemen bij het digitaal aanvragen van de medicatie, zijn we nog steeds bezig. We willen iedereen bedanken die ons hierbij helpt. We zijn ons nog aan het beraden op de e-consultmodule en andere manieren van veilige digitale communicatie.

De zomer voorbij…
School en werk [beroepsmatig en -meer of minder-‘vrij’willig], verenigingen en vergaderingen zijn weer begonnen. Wij wensen iedereen gezondheid en moed, wijsheid en inspiratie, OOK voor hen die hier niet [volledig] in kunnen participeren.

Kijk verder op onze site voor onder andere het laatste nieuws en de uitslag van de enquête.

Dorpsagenda