Kinderspeelmiddag “Priegeltoen” wederom een succes

Vandaag genoten van een leuke kinderspeelmiddag in de “Priegeltoen”, waar ondanks de regen toch zo’n 80 kinderen op afkwamen. Onder de partytenten konden de ouders/verzorgers schuilen tegen de regen en gezellig bijkletsen onder het genot van een kop koffie/thee. Op de opblaastoestellen was het dikke pret, ook dit jaar was de buikglijbaan weer favoriet. Vele kinderen lieten zich schminken door Chantal, hondjes, tijgers, batmannen, bloemetjes, alles kon en het liefst met veel glitter. De EHBO was aanwezig, wat altijd een veilig gevoel geeft. Bij mijn weten hebben zich geen incidenten voorgedaan. Het treintje reed zijn rondes door het dorp met Henk Buitenwerf als chauffeur. Tussendoor kregen de kinderen een zakje chips en zoveel ranja als ze wilden. Tegen het einde van de middag was er nog een een ijsje voor iedereen, deze werd dit jaar gesponsord door Abiant. Wederom een geslaagde middag.

Linda Scheltens

Speeltuinvereniging Priegeltoen

Dorpsagenda