Festiviteiten tijdens de jaarwisseling in Spijk

Beste inwoners van Spijk en omgeving,

Op 27 september jongstleden kwam er op Spijk.net een oproep te staan. Dorpsbelangen vroeg hierin of er mensen geïnteresseerd waren om tijdens oud en nieuw iets in Spijk te organiseren. Wij, vijf jeugdigen, vinden het niet meer dan normaal dat er in een dorp als Spijk iets te doen is tijdens de jaarwisseling.

Samen met Dorpsbelangen hebben we gekeken wat er op korte termijn mogelijk gemaakt kon worden. Waar voorheen de gezelligheid vooral te vinden was bij de brandbult, verplaatsen we de festiviteiten dit jaar naar Sportpark Oldencate. De plaatselijke voetbalvereniging heeft ons namelijk aangeboden om het clubgebouw te gebruiken tijdens de
nieuwjaarsnacht.

Vanaf 00.30 uur kan iedereen uit Spijk en omgeving hier terecht om elkaar een goed nieuwjaar te wensen. Uiteraard doen we dit onder het genot van een hapje en drankje.

Met vriendelijke groeten,

Commissie Oud en Nieuw
Kevin Bijlsma
Tom Dijkman
Niels Smit
Robbin Vriend
Ferdinand Oosterhuis

Dorpsagenda