Schoolfoto CVO uit 1958

Onlangs kregen we van Bert Bronsema een oude schoolfoto toegestuurd van de CVO uit 1958. Bert was vlak voor het maken van de foto naar Delfzijl verhuisd en is op zoek naar de mensen die op de foto staan. Herkent u zichzelf of herkent u iemand anders op de foto dan kunt u dit met ons delen via facebook of ons contactformulier. We zullen in het menu op de website een nieuwe rubriek onder foto’s & Ansichten aanmaken  voor oude schoolfoto’s. Ook recente schoolfoto’s kunnen hier worden geplaatst.

Heeft u een oude schoolfoto (alle basisscholen) en wilt u deze met ons delen dan kan dit via facebook of ons contactformulier.

Bovenste rij:
Tineke van Dijken;Grietje Smit;Albert Westing;Klaas Pieter Heun;Heine West;Kees Heun;Piet Hein Klip;Henk Sikkema Kzn;Geertje Smit;Geertje Pieterman;Mieneke Jensema;Tina van Gennip;Aries Brondsema;Thomas Brondsema;Berend Westers;Michiel Emmelkamp;Fré Ritzema;Jan Elema;Jan van der Ploeg;Corry van den Berg;Sebiene Klevering;Ettie van der Eide, meester Emmelkamp
Tweede rij van boven:
Jacob Emmelkamp;Harm Pijper;Harrie van Dijken;meester Brontsema;daarvoor staat Sienie Heun, Jantje Smit;Piet Heun;Jannie Ebbens;Jakob Bos;Jan Vegter;Coby Visscher;Rijntje van der Laan;Sietske Mooibroek;Arendje West;Henk Riepma;Lucas Pijper;Jaap Ebbens;Henk Buitenwerf;Geert Reens;Wim West;Jan van den Berg;Henk Sikkema Mzn;Klaas van Gennip;Dirkje Smit,Elly Dam,Jakob van den Berg;Klaas Pieterman
Derde rij (begin halverwege):
Michiel Elema (die staat voor Jan Vegter);Alje van Dijken;Dinie Bos;Henk Heuker;Alex Westers;Wim Huisman;juf Kool,Willy Stoppels;Henk Bakker;Harry Klevering;Wim Willemsen;Dirk Heun
Naast Dinie Bos: Marga Uilhoorn;Anneke Sterenberg;Henk Scholte Naast juf Kool Jantje de Haan;???
Onderste rij zittend:
Jan Heuker;Elly van der Woude;Henk Bos;Jantje Brondsema;Kina Sterenberg;Janna van den Berg;Henk Reens;Jan Brontsema;Anneke Sikkema;Ria Pijper;Eltje Pijper;Tjaard Emmelkamp;Piet Emmelkamp;Kitty Elema;Pieter Ritzema;Sinie Heun;Hillie Vos, Iemie Brondsema;Jannie Bakker
Achter Hillie Vos Gea Weessies;Klaas Ebbens, Kor Stoppels;???;Grietje Uilhoorn

Met dank aan Hillie Pijper-Vos en Grietje Smit