Oranjevereniging gaat verder!

Zoals u wellicht heeft meegekregen, heeft Oranjevereniging Spijk het afgelopen jaar veel moeite moeten doen om het bestuur op goede sterkte te houden. Gelukkig is dat voor het komende jaar weer gelukt en kunnen we weer verder.

We gaan wel wat dingen veranderen. Zo gaan we dit jaar geen bolchrysantenactie houden en gaan we de incasso van lidmaatschapsgeld niet meer deur-aan-deur doen. Zo hebben we wat meer tijd om in het najaar nieuwe leden te werven en natuurlijk om een leuke Koningsdag voor 2017 voor te bereiden. Voor de leden die een machtiging tot incasso hebben gegeven: deze zal in de maand augustus worden geïnd.

Mochten er inwoners zijn die nog geen lid zijn en dat wel willen worden. Dat kan voor maar 5 euro per jaar. Mail dan naar koningsdagspijk@gmail.com.

Edwin van der Woude

Dorpsagenda