Priegel Donderdag

Vandaag was de afsluiting van priegeldorp 2014. Waar we de hele week prachtig weer hebben gehad was het op de laatste dag helaas wat regenachtig.
Gelukkig mocht het de pret niet drukken want er stond nog wat leuks op het programma. Na een Barbecue met een hamburger en een worstje was het tijd voor de roofvogelshow. De show, uitgevoerd door de mensen van De Valk Roofvogels, was zeer indrukwekkend met veel grote vogels. Kinderen kregen zelfs de kans om er eentje op hun hand te laten zitten.

Na de show was er zoals gebruikelijk de rondgang door het dorp. Met de bierspiekers voorop werd er veel lawaai gemaakt zodat heel Spijk even weer wist dat priegeldorp was geweest dit jaar.

Het was weer een geslaagd jaar, alle vrijwilligers, kinderen en de rest allemaal bedankt en tot volgend jaar!

Martin Baar

Eén gedachte over “Priegel Donderdag

 • 21 augustus 2014 om 11:48
  Permalink

  Het is al weer even geleden maar toch nog een reactie.
  Geweldig evenement, super programma voor de kinderen. Bedenk maar wat, ieder jaar. Buurman en buurman zijn mijn favorieten op de tv, dus super.
  Roofvogelshow altijd mooi en spannend. Dat er nog zoveel vrijwilligers zijn die zich hier voor willen inzetten. Je doet het niet voor jezelf maar voor de 160 kinderen. Alle respect, blijf je hier voor inzetten en ouders meld je aan voor hulp werkzaamheden. Jammer dat ik niet beschikbaar ben die week.
  Succes voor nog zoveel jaren als er kinderen zijn.

Reacties zijn gesloten.