Geslaagd!

Na tien weken verbandjes te hebben aangelegd, mensen in de stabiele zijligging te hebben gelegd en theoretische kennis te hebben opgedaan, hebben alle leerlingen van groep 8 uit Spijk vandaag het EHBO-examen met goed gevolg afgelegd. Uit handen van één van de kaderinstructeurs kregen de leerlingen hun diploma. De leerlingen kregen de afgelopen weken les van mevrouw E. Flikkema en de heer J. Doorn. De twee vaste vrijwilligers mevrouw R. Stoppels en mevrouw M. Viel assisteerden hen ook dit jaar weer. Tijdens het examen moesten de leerlingen de mensen met een snijwond verbinden en ze moesten een slachtoffer in de stabiele zijligging leggen. Natuurlijk werd ook hun theoretische kennis getoetst.

Hierbij feliciteren we alle leerlingen en we hopen dat jullie het geleerde zo weinig mogelijk in de praktijk hoeven toepassen.

Dank aan alle vrijwilligers!

Op de foto de leerlingen van de Fiepko Coolman en leerlingen van de Burcht.

bovenste rij v.l.n.r.: Colin, Levi, Hjallmar, Sidney, Susanne, Aniek
middelste rij: Nick, Kevin, Migèl, Melany, Machla
onderste rij: Gert-Jan, Gijs, Jasmijn, Niels en Koen

Foto`s: Sandra Bos

Dorpsagenda