Kindcentrum ‘t Maar stopt met oud papier lopen

Beste dorpsbewoners,

De afgelopen jaren hebben meerdere berichten met betrekking tot het oud papier lopen de socials gepasseerd, waaruit voor velen van jullie al op te maken was dat het krijgen van vrijwilligers voor het ophalen van het oud papier steeds lastiger bleek.

Helaas heeft de ouderraad daarom moeten besluiten, na zeker 50 jaar het oud papier opgehaald te hebben in Spijk, de opdracht voor het ophalen van het oud papier terug te gegeven aan PreZero met ingang van direct.

Wellicht dat een andere vereniging deze taak over gaat nemen, maar hierover is nog niks bekend. Mocht dit niet het geval zijn zal PreZero zelf zorgen voor het ophalen op de voor u bekende zaterdagen in 2024 (17-8/ 28-9/ 9-11 en 21-12)

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en willen u bedanken voor uw medewerking de afgelopen jaren.

Met Vriendelijke Groet
Ouderraad Kindcentrum ’t Maar
Anneke Kroeze

Foto: Linda Scheltens 06-07-2024

Dorpsagenda