Prentenboek en tover M&M’s

‘Juf; dit zijn tover M&M’s!
Gisteren kregen we allemaal een bordje en daar werd water op gedaan. Toen kregen we 4 M&M’s die moesten we netjes verdelen. Toen verkleurde het water en alle kleuren bleven apart, ze mengden niet met elkaar. Dat was vet grappig! We kregen daarna een boterdoosje plus water en 4 gummi beertjes. De beertjes moesten we in het water doen en toen gingen we naar huis. Vanochtend waren alle beertjes wit en dik geworden. Het is raar, maar waar!

Geschreven door Anouk en Hugo (groep 3)

Groep 3 en groep 6 maken samen een prentenboek.
Wij maken samen een prentenboek. Het gaat over een dokter. Hij is heel grappig en maakt iedereen beter. We verzinnen samen het verhaal. Annamarie maakt de tekeningen, die passen heel goed bij het verhaal. Bryan schrijft ons verhaal heel netjes op. We werken er twee keer in de week aan en we vinden het ook twee keer in de week leuk!

Geschreven door; Annamarie (groep 3) en Bryan (groep 6)

Dorpsagenda