Rondje Spijk

Met de aanleg van bedrijventerrein Tjariet is er rondom een betonpad aangelegd. Hierdoor is het rondje Spijk in een keer behoorlijk uitgebreid. Het werk is nog niet helemaal voltooid maar je kan er al wel langs. Tijdens een gezellig verjaardagsfeestje hebben we alvast een naam bedacht.
Er werd unaniem voor “het H@zepad” gekozen, dit heeft een dubbele betekenis, maar het belangrijkste is toch dat we hem vernoemen naar de oprichter van ons mooie Spijk.net waar ik nu mijn verhaal op kwijt
kan.

 

Tekst en foto’s: Dirk Jan Bos

3 gedachten over “Rondje Spijk

 • 20 november 2011 om 12:41
  Permalink

  Wat een origineel idee! En dat het bordje er ook al staat!! Geweldig, bedankt Alida!!!

 • 20 november 2011 om 14:05
  Permalink

  Helemaal mee eens, maar het was niet mijn idee, Dirk B. heeft dit stukje ingestuurd! Desalniettemin is het een geweldig idee om JGH eens flink in het zonnetje te zetten, voor al het werk dat hij al heeft verzet voor Spijk.net!!!

 • 20 november 2011 om 14:56
  Permalink

  ik krijg toch een heel ander gevoel bij het woord UNANIEM!

Reacties zijn gesloten.