Zevende (1week2go)

Vanochtend is de laatste stand van het leukste dorp van Groningen bekend gemaakt.  Net als vorige week staan we op de zevende plaats.  Mede dankzij de mensen uit Enter is het ons gelukt om deze positie vast te houden.

Raadpleeg uw email-adresboek en stuur uw vrienden/kennissen een mail met de vraag om op ons te stemmen via spijk.net! Dit kan natuurlijk ook met behulp van de socialmedia zoals hyves, facebook of linkedin. En denk nu deze ene keer niet dat een ander dat wel doet!!! Ook vrienden of familie in het buitenland mogen stemmen. Heb je een extra e-mail adres dat je nog niet hebt gebruikt probeer deze dan eventueel via de smartphone of nog een keer via je pc. Laten we er nog een keer met zijn allen de schouders eronder zetten. Ook u kunt bijdragen aan het succes van ons dorp in deze competitie!! Kom op Spijk …… roep uw vrienden op om op ons te stemmen. Elke avond stemmen stemmen stemavond.

Jan Hazeveld

Wil je laten weten dat je al je vrienden hebt gevraagd ( of op welke manier je dat hebt gedaan) dan kun je op de site een bericht achterlaten. Tips zijn van harte welkom en denk nu niet dat we hier alles al weten of dat iemand anders dat wel doet.

Eén gedachte over “Zevende (1week2go)

Reacties zijn gesloten.