Nederlandstalige feestavond met optredens van Jannes, Burdy en Kevin Paré

Nederlandstalige feestavond met medewerking van: Jannes, Burdy, Kevin Paré en drive inn show.
Kaartverkoop start vrijdag 17 mei vanaf 8:30 uur

Dit alles vindt plaats op vrijdag 15 november in het Spiekhoes ( dorpshuis ) te Spijk. Het belooft een spetterende avond te worden met top artiesten, ook is er op deze avond een grote verloting met super prijzen. Jannes is een Nederlandse volkszanger, koning der piraten met optredens in binnen- en buitenland, te horen en zien op radio en televisie, kortweg een topartiest.

Burdy,  feestbeest van het noorden, succes verzekerd met deze Groninger zanger. Al meer dan 30 jaar in het vak weet hij wel wat feesten is. Met inmiddels al diverse hits op zijn naam scoort hij hit na hit.

Kevin Paré, ook geen onbekende in het Groningerland. Deze zanger van een nieuwe generatie heeft al talloze optredens op zijn naam staan. Hij weet van ieder optreden een succes te maken. Het belooft een fantastische avond te worden in een feestelijk versierd dorpshuis.

En het Spiekhoes is niet zomaar een dorpshuis, maar wordt nu al het Carré van het noorden genoemd, omdat men vanaf de zitplaatsen boven een mooi uitzicht op het podium heeft en een geweldige ervaring rijker zal zijn. Tijdens de Nederlandstalige avond zijn er beneden alleen staanplaatsen en boven alleen zitplaatsen beschikbaar.

Voorverkoop 
De voorverkoop start op vrijdag 17 mei 8:30 uur ( de vrijdag voor het  Pinksterweekend ) Kaartverkoop vindt plaats bij de winkel, Bloemen en Planten Centrum “Bie de Jongens” Ubbenasingel 46 9909 AR Spijk GN. Telefonisch reserveren kan ook, de betaling gaat dan via een tikkie… mobiel 06-57551146

Feestelijke Bingoavond met optreden Ancora
Kaartverkoop start vrijdag 17 mei vanaf 8:30 uur

Op vrijdag 22 november organiseert Bloemen en Planten Centrum “Bie de Jongens” in Spijk ter ere van hun 10-jarig bestaan een feestelijke super bingoavond , 5 superrondes en 3 megarondes, plus een optreden van Ancora. Met een gigantische prijzenpot, huishoudelijke artikelen, weekendje weg, vleespaketten, kruiwagen vol buitenplanten, waardebonnen tot wel € 100,00 , winkelwagen vol boodschappen enz enz. Dit alles vindt plaats in kerstsfeer, thema Winterwonderland. Deze avond ter afsluiting van ons jubileumjaar zal worden ondersteund door Ancora, deze Nederlandse zanggroep brengt liederen ten gehore die met name gericht zijn op het leven op zee als zeeman. De groep is bekend van radio en televisie en scoort hit na hit.

Locatie: Dorpshuis Spiekhoes Nesweg 1 te Spijk.
Aanvang: 19:30 uur, zaal open 18:30 uur.
Voorverkoop: begint op vrijdag 17 mei vanaf 8:30 uur

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Bloemen en Planten Centrum “Bie de Jongens” Ubbenasingel 46 te Spijk, telefonisch reserveren kan ook via 06-57551146 betaling gaat dan via een tikkie. Kosten € 17,50 entreekaart, incl één bingoboekje.

Ron en Klaas-Jan

 

 

 

Dorpsagenda