Advies & Bemiddelingsbureau Animo Eemsdelta

Wij stellen ons graag aan u voor
Animo Eemsdelta is een advies & bemiddelingsbureau bestaande uit Anita van Veenen en Monique Kats-Flikkema. Beide zijn woonachtig in de gemeente Eemsdelta. In deze gemeente zijn zij al jaren op diverse vlakken actief. 

Onze motivatie:
Wij zien in onze gemeente dat verwacht wordt dat ouderen steeds langer zelfstandig moeten functioneren. Dit is niet voor iedereen weggelegd. Ook zorgt de huidige wet- en regelgeving ervoor dat menig burger door de bomen het bos niet meer ziet. Hierin willen wij het verschil maken en daar waar nodig een bijdrage leveren om de burger te ondersteunen en ontzorgen.

Onze kracht:
Brede ervaring op administratief, financieel, sociaal en maatschappelijk vlak. Wij zijn laagdrempelig en makkelijk benaderbaar. Daarnaast hebben wij een resultaatgerichte werkwijze waarbij de wens van de klant altijd voorop staat! 

Voorbeelden waarmee Animo Eemsdelta u kan helpen:

  • Energiecontract
  • Div. subsidie aanvragen
  • Offerte aanvragen (renovatie/verbouwen)
  • Hulpmiddelen aanvragen
  • Computervragen/hulp
  • Mogelijkheden aangepaste reizen
  • Etc.

Nieuwsgierig geworden hoe Animo Eemsdelta werkt? Kijk voor meer informatie op: www.animo-eemsdelta.nl.Tel 06-15627828 (Anita)/06-25454159 (Monique). 

Wij komen graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs!

Advies & Bemiddelingsbureau Animo Eemsdelta   
Wij slaan graag samen met u de handen ineen! 

 

Dorpsagenda