Geslaagde kerstworkshop ontmoetingsgroep 55+

Hoe krijg je een groep dames stil, nou het is mij gelukt tijdens de kerstworkshop van de ontmoetingsgroep 55+. 19 dames hadden zich aangemeld, 2 weer afgezegd wegens ziekte,
maar geen zorgen, hun stuk wordt door mij gemaakt en bij hun thuis bezorgd.

Bij binnenkomst in de mooi versierde zaal was het nog een gezellig gekakel en dat bleef ook nog wel even zo doorgaan. Nadat de basis klaar was en we even pauze hadden, werden we door de dames achter de bar getrakteerd op een heerlijk stukje warm banket bij onze koffie en thee, het was heerlijk!

Tja en toen moest er weer gewerkt worden, eerst de bloemen en vervolgens een verrassingszakje vol met materiaal wat er ook nog allemaal in verwerkt moest worden. Alle dames gingen geconcentreerd aan de gang en het werd steeds stiller in de zaal. En toen stonden daar ineens 17 mooie kandelaars te pronken op tafel. Nog even de kaarsen uitdelen en toen was het helemaal klaar. Iedereen was weer blij dat het gelukt was. Nadat alles weer opgeruimd was kregen de dames nog een kleine attentie van mij met de beste wensen voor de kerstdagen mee.

De volgende workshop, Pasen, is op donderdagmiddag 14 maart 2024.

Heidi Kruidhof

Dorpsagenda