Uitnodiging opening nieuwbouw v.v. Poolster

Geachte inwoner van Spijk en omgeving,

Op 17 november zullen we onze nieuwe sportaccommodatie op Sportpark Oldencate feestelijk gaan openen. We kunnen ons goed voorstellen dat u als inwoner ook benieuwd zult zijn naar hoe het gebouw er uitziet en daarom willen we ook u allen in de gelegenheid stellen een kijkje te komen nemen. Vrijdag 17 november bent u van 19.30 uur tot 21.00 uur van harte welkom. Wij ontvangen u graag in een informele setting met een hapje en een drankje. De (bestuurs)leden zijn aanwezig en geven u graag, indien gewenst, een korte rondleiding.

Programma:
19:15-19:30 uur Inloop inwoners van Spijk en geïnteresseerden
19:30-19:40 uur Openingswoord voorzitter vv Poolster
19:40-19:45 uur Openingshandeling
19:45-20:45 uur Rondkijken in het nieuwe gebouw en film over sloop en nieuwbouw

Op zaterdag 18 november vinden er vanaf 13.30 uur verschillende feestelijke activiteiten plaats. Ook spelen al onze seniorenteams een thuiswedstrijd. Na deze wedstrijden gaan de festiviteiten tot ongeveer 23.00 uur door. Op deze dag bent u natuurlijk ook van harte welkom!

Het adres van ons sportcomplex is:
Willem de Merodelaan 2
9909 BW Spijk

Hoogachtend, namens het bestuur van v.v. Poolster,
Peter van Kooten
Secretaris

Programma:klik om te vergroten:


foto: oud en nieuw nog heel even even bij elkaar

Dorpsagenda