Opening MFC Spijk op 21 april 2023

Het MFC wordt officieel geopend!
Komt dat zien! Op vrijdag 21 april komt de wethouder het MFC officieel openen. Iedereen die daarbij wil zijn, is hierbij van harte uitgenodigd. Vanaf 15:30 uur is er koffie met wat lekkers, daarna maken we de nieuwe naam bekend en genieten we van een hapje en een drankje en livemuziek van Job oet Spiek. Jij komt toch ook?

Bekendmaking nieuwe naam
Ja! Je leest het goed. Het MFC krijgt een nieuwe naam. De naam is bedacht tijdens een inloopavond in 2021. Maar liefst twee bezoekers van deze inloopavond hebben de nieuwe op een post-it geschreven, toen er werd gevraagd om een nieuwe naam op te schrijven… In totaal hebben we vijf namen uitgekozen en via een stembus bij Coop en op Spijk.net is er gestemd! De nieuwe naam kreeg maar liefst 91 stemmen en dat was het meest van allemaal. Wil jij als eerste weten wat de nieuwe naam wordt? Kom op 21 april naar de opening!

Groot Feest 10 juni!
Een heus feest mag natuurlijk niet ontbreken. Het was wat puzzelen met de datum, maar het is dan toch gelukt om een mooie feestdatum te vinden. Aan het einde van de feestweek, trakteert het MFC op een feestavond met live muziek. Overdag is de Spiekster (gasten)dag en in de avond is iedereen welkom voor een feest in het MFC. Meer info volgt op spijk.net en via Facebook.


Groeten van het MFC-bestuur

Jan den Boer (voorzitter & bouwcommissie)
Johnny Sikkema (penningmeester & activiteitencommissie)
Henk Stinissen (notulist & bouwcommissie)
Klaas Kooistra (secretaris & bouwcommissie)
Mathilde Lievers (stylingcommissie)
Piet Wiersema (bouwcommissie)
Ab Reitsma (styling, communicatie en bouwcommissie)
Kim van Zwol (communicatie)

Dorpsagenda