Veel belangstelling voor neut’n schait’n

Donderdagmiddag 6 april stond er neut’n schait’n op het programma van de ontmoetingsgroep 55+. Over belangstelling viel niet te klagen, want er hadden zich ruim 30 mensen voor opgegeven. Samen met het kijkend publiek een grote groep Spijksters die er met elkaar een hele gezellige middag van hebben gemaakt. Tijdens het neut’n schait’n werden de deelnemers fanatiek aangemoedigd! Hoewel het de bedoeling is om zoveel mogelijk laatste noten in de rij er af te schieten lukte dit bij heel veel deelnemers niet. Vaak waren het juist de voorste noten die er vanaf werden geschoten hetgeen dan resulteerde in minpunten en gejoel vanaf de kant. Bij de meeste deelnemers waren de minpunten dan ook ruim hoger dan de pluspunten. In totaal werden er 7 rondes gespeeld. Hierna werd de stand opgemaakt. Dit resulteerde in de volgende uitslag;

1-Klaas Hofstee
2-Wietske Heuker
3-Betty Vos

De poedelprijs was voor Willy Hofstee. Het was een zeer geslaagde middag en het neut’n schait’n staat zeker volgend jaar weer op het programma van de ontmoetingsgroep 55+.

Adri van Kooten

Dorpsagenda