Nederland Schoon 2023

Afgelopen zaterdag (18-3) heeft Jeugdwerk Spijk/Losdorp-Bierum weer meegedaan aan Nederland Schoon. Een jaarlijks terugkerende actie waarbij we met een groepje clubleden en ouders het dorp weer een beetje schoner hebben gemaakt. Tussen 09:00 uur en 12:00 uur hebben wij maar liefst 9 afvalzakken met rommel verzameld waarbij zaken als: snoeppapiertje, stukken drainagebuis, stukken plastic maar vooral veel blikjes opgeruimd zijn door onze toppers!

De vergoeding die het Jeugdwerk hiervoor krijgt vanuit de Gemeente hebben we dit jaar geschonken aan de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrie. Mocht er toch nog rommel achter gebleven zijn excuses hiervoor maar wij hopen dan dat u ons een beetje helpt door het zelf op te ruimen.

Tot volgend jaar

Jeugdwerk Spijk/Losdorp-Bierum

Dorpsagenda