Versierde straten tijdens de feestweek

De jaarlijkse feestweek in Spijk wordt dit jaar groots gevierd met o.a. Gastendag, de traditionele Jaarmarkt, Tentfeest, de Alleskunner van Spijk, Sterrit, jubileumoptreden van CBS, pubquiz enzovoort. De voorbereidingen zijn in volle gang en er staan ook een aantal verrassingen op de planning, daarover later meer. Het complete programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Graag zouden wij zien dat de straten en huizen ook weer mooi en feestelijk versierd worden zodat het niemand kan ontgaan dat Spijk feest viert. Het thema van dit jaar is ‘Verbinding’. Je kunt hierbij denken aan verbinding tussen mensen of plaatsen maar ook aan andere vormen van verbinding. Laat de fantasie de vrije loop! De mooist versierde straat zal door Stichting Dorpsbelangen Spijk weer beloond worden met een leuke prijs

Spiekstervlaggen zijn nog steeds verkrijgbaar via Dorpsbelangen.

De feestweek begint op donderdag 1 juni 2023 en eindigt op zaterdag 10 juni 2023.

Feestweekcommissie:
Jannie Pijper
Sabine van der Ploeg
Gea Reitsema

Contactmailadres : feestweekspijk@gmail.com

Dorpsagenda