Marktplaats Spijk 2020 update

En we hebben het aantal van vorig jaar geëvenaard!!
Wat inhoudt dat de teller op 54 staat!

Mocht je nog zin hebben om op 15 augustus ook mee te doen aan Marktplaats Spijk, geef je dan op! Het kan nog tot 5 augustus! Aanmelden kan via dorpsbelangenspijk@hotmail.nl. U hoeft alleen uw adres door te geven. Een deelnemerslijst zal t.z.t. te zien zijn op www.spijk.net.

Op 15 augustus kan men van 10.00 – 17.00 uur in Spijk terecht voor een ruim aanbod aan 2dehands spullen, lekkernijen waaronder ijs, broodje hamburger, en diverse producten van eigen bodem. Tevens zijn Winkelhuis Spijk, Bloemenhuis Drieborg en tweedehands kledingwinkel Klavertje Vier ook van de partij! Van 11.00-14.00 uur kan men genieten van een draaiorgel en is Job oet Spiek (onder voorbehoud) deze dag ook live te horen.

Wij zien u graag in Spijk!

Monique Kats
Stichting dorpsbelangen Spijk

Dorpsagenda