Voorverkoop Spiekster Tentfeest met succes gestart

Burgemeester Ben Visser van de gemeente Eemsdelta heeft maandagmiddag symbolisch de eerste kaart van het Tentfeest in Spijk in ontvangst genomen. Na zeven jaar vind er op zaterdag 3 juni weer een Tentfeest plaats op het terrein van het vroegere voetbalveld aan de Alberdaweg.

Dit jaar zullen Ancora, Jannes en Helemaal Hollands Spijk en omgeving een muzikale meezingavond bezorgen. Het traditionele Tentfeest begint al op donderdagavond 1 juni met een feestelijke bingo met vijf ronden en drie superrondes. Er zijn diverse leuke prijzen te winnen zoals een weekendje weg en huishoudelijke artikelen. Vrijdag 2 juni is er een discoavond tussen 19:00 en 21:00 voor de kleintjes en vanaf 21:00 uur is de disco voor jong en oud met de Julian & Koen show. Zaterdag 3 juni is het feest met een Nederlandstalige muziekspektakel. Vanaf 20:00 uur zullen Jannes, Ancora, en Helemaal Hollands het publiek vermaken met de Hollandse meezingers.

Voorverkoop al gestart
De voorverkoop is met succes van start gegaan. Binnen een paar uur waren er al ruim 400 kaarten van de 700 verkocht.
Pak je voordeel en koop kaarten in de voorverkoop! Kaarten zijn verkrijgbaar bij Bloemen en Planten Centrum “Bie de Jongens” aan de Ubbenasingel 46 in Spijk.

Feesttentcommissie

*foto Ron

Meer info:

Start kaartverkoop Spiekster Tentfeest

Dorpsagenda