Spiekster Tentfeest met Jannes, Ancora & Helemaal Hollands

De voorbereidingen voor het derde Spiekster tentfeest zijn weer gestart. De eerste vergaderingen zijn alweer achter de rug en de artiesten zijn inmiddels bekend. Het tentfeest vond altijd plaats op de avond van de gastendag, maar deze keer is gekozen voor de avond na de jaarmarkt. Het feest vindt plaats op zaterdag 3 juni 2023. Er komt weer een tent in Spijk te staan, dit in goed overleg met het MFC bestuur. Op zaterdag komt Jannes als hoofdgast optreden. Verder zullen Ancora en Helemaal Hollands hun repertoire ten gehore brengen. Ook zijn onze Wedding Heroes met de Julian en Koen show aanwezig. Dit alles staat garant voor een top avond! Op vrijdag 2 juni 2023 is er disco van klein tot groot met de Julian en Koen show. De kaartverkoop begint in het nieuwe jaar.

In het voorjaar organiseren we een bingo ter sponsoring van het Spiekster Tentfeest, informatie hierover volgt t.z.t.

Feesttentcommissie
Janita van Dijken
Klaas-Jan Moesker
Ron Machielsen
Heidi Wit
Henry Pieterman
Brenda Bansema
Martin Vegter

*foto: Linda Scheltens

Dorpsagenda