Gezinsdienst m.m.v. kinderkoor Sjaloom

6 november Gezinsdienst: ‘Wat kom jij delen?’ m.m.v. Kinderkoor Sjaloom
Het is al bijna Sint Maarten! Vrolijke liedjes ‘uitdelen’ en lekkers uitdelen. Maar er zijn nog zoveel andere dingen die je met elkaar kunt delen. Benieuwd wat dat is? Of wil je erachter komen wat jij of de ander te delen heeft? Kom dan naar de gezinsdienst. Misschien deel je wel iets, dat je niet gedacht had!

Het Kinderkoor Sjaloom uit Uithuizermeeden deelt in deze dienst hun enthousiasme en prachtige liedjes met ons. En we gaan ook samen zingen. Neem je smartphone mee. Dan kun je volop mee-’delen’ in de dienst. Geen smartphone? Geen probleem; je kunt ook samen delen met iemand anders.
Tot ziens op zondag 6 november, 9:30 uur, Andreaskerk in ’t Loug in Spijk!

Namens de gezinsdienstcommissie PKN Spijk-Losdorp,
Tjitske Burgstra

Dorpsagenda