Kom je ook bij onze Club?

Heé jij daar, lijkt het jou ook leuk om bij onze club te komen?
Het nieuwe clubseizoen gaat weer beginnen en met ingang van dit schooljaar (2021/2022) heeft het jeugdwerk als doel om voor nog meer kinderen (vanaf groep 5 t/m 18 jaar) eens in de twee/drie weken een leuke avond te organiseren. Dus je hoeft niet in Spijk te wonen om mee te mogen doen!

Maar misschien denk je wel CLUB wat is dat?
Wij zijn een groep die vanuit de kerk 1x in de 2 of 3 weken (van september t/m april) een uurtje voor jullie organiseren in het MFC te Spijk. Te denken aan knutselen, een spelletje, een leuke film of iets wat jullie zelf graag op een avond met elkaar willen ondernemen. Niks moet, veel mag !!!

Naast de clubavonden worden er ook andere activiteiten georganiseerd, zoals gezamenlijk gourmetten op kerstavond, een flessenactie of slapen in een doos om geld in te zamelen voor een goed doel en als afsluiting gaan we met elkaar op kamp.

Lijkt het je leuk om met ons mee te doen dan ben je van harte welkom op:
5 oktober a.s. om 18:30 uur als je in groep 5 of 6 zit
5 oktober a.s. om 19:45 uur als je in groep 7 of 8 zit
8 oktober a.s. om 20:00 uur als je op het voorgezet onderwijs zit

in het MFC (voormalig Fiepko Coolman) en neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee want iedereen is welkom.

Informatie voor de ouders:

  • Contributie voor een clubseizoen is : € 12.50 per kind.

Graag de 1e clubavond meegeven in een gesloten envelop met daarop:
naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, en mobielnummer.

  • In principe is er 1x in de 14 dagen op dinsdag- of donderdagavond, of eens in de drie weken voor de 12+ op vrijdagavond, club. De data worden op de eerste clubavond meegegeven aan de kinderen.
  • Mocht uw kind liever eerst een avond komen kijken of het wat voor hem of haar is of de eerste avond niet kunnen maar wel graag deel wil nemen, neem gerust contact met ons op via pknjeugdraadspijklosdorp@gmail.com en wij zorgen dat u alsnog de juiste informatie ontvangt.

PKN jeugdraad Spijk/Losdorp

Dorpsagenda