Clubseizoen weer van start

Het clubseizoen, voor kinderen van groep 5,6,7,8 en jeugd van het voortgezet onderwijs, gaat binnenkort weer van start en jij bent van harte welkom.  We hebben voor het komend seizoen weer een leuk en afwisselend programma bedacht, met naast de clubavonden ook andere activiteiten en natuurlijk als afsluiting een kampweekend.

  • Contributie voor een clubseizoen is : € 12.50 per kind. Dit de eerste clubavond ( data krijg je mee op 29 september) meenemen in een gesloten envelop met daarop je naam, adres, telefoonnummer en mailadres.
  • In principe is er 1x in de 14 dagen club in PRO REGE. ( M.F.C.)
  • De jeugd van het voortgezet onderwijs krijgen een uitnodiging voor MAFF ( Meet At Friday Friends)

We starten het clubseizoen met “Landje lopen “op vrijdag 29 september Verzamelen om 19.00 bij Koert en Jolanda Flikkema ;“Patmos” Nesweg 27 in Spijk . Doe oude kleding aan en oude schoenen/laarzen. We hopen jou dan te ontmoeten.

Kinderen uit omliggende dorpen zijn ook van harte welkom.

Jeugdraad Protestantse gemeente Spijk-Losdorp
Bij vragen over bovenstaande kunt u contact opnemen met Jolanda Flikkema, tel.: 0596-591529, mailadres: patmos@zonnet.nl