Kerstworkshop 2022 “Bie de Jongens”

Kerstworkshop “Bie de Jongens”
Zin om te freubelen? Het kan weer bij Bloemen en Planten Centrum “Bie de Jongens” te Spijk. Op dinsdag 6 december , woensdag 7 december, donderdag 8 december en dinsdag 13 december (extra avond) organiseren wij weer onze jaarlijkse kerstworkshop. Dit jaar gaan we een sprookjesboom maken, aangekleed met natuurlijke materialen. Deze kunt u neerzetten waar u maar wilt, zowel binnen als buiten.

We gaan in groepsverband aan de slag met natuurlijke materialen. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje in een sfeervolle kerstambiance. Lijkt het u leuk om met vriend/vriendin , buurvrouw/buurman , collega of ex collega of alleen te gaan freubelen, zodat u aan het einde van de avond met wat leuks naar huis gaat en terug kan kijken op een geslaagde avond? Wat wij belangrijk vinden op zo’n avond is de gezelligheid en creativiteit en elkaar helpen waar nodig…. Na afloop van de workshop kunt u “afterwork shoppen “ , lekker winkelen tegen een gereduceerd tarief. Wie wil dat nou niet ? Lijkt het u leuk om lekker creatief bezig te zijn en ondertussen een “super” gezellige avond te hebben, we hebben nog enkele plaatsen vrij, vraag naar de mogelijkheden.

Deze avond mag u uw eigen gereedschap meebrengen (mes/ kniptang/ lijmpistool en een goed humeur), heeft u dit niet in huis dan is dat geen punt en zorgen wij hiervoor.

Workshop locatie/tijden
Bloemen en Planten Centrum “Bie de Jongens” Ubbenasingel 46 9909AR Spijk
Tijd: 19:30 tot 22:00 uur
Voor vragen of opgave : ( opgave = definitief nabetaling )
Info@biedejongens.nl www.biedejongens.nl ( contact formulier) of 06-57551146

Om te noteren in uw agenda : Winterwonderland Spijk: zaterdag 12 november tot zaterdag 24 december.

Ron en Klaas-Jan
Bie de Jongens

Dorpsagenda