Tuinfair werd schuurfair

Helaas gooide het weer afgelopen zaterdag wat roet in het eten, maar we hebben ons niet laten kisten. De tuinfair werd verplaatst naar de schuur in de tuin! Zo werd de tuinfair een schuurfair. In onze tuin/schuur stonden verschillende kraampjes. Zo kon u koffie/thee en ranja kopen, was er voor de kleintje (maar ook voor de volwassen) snoep te koop, en had van Zwol weer lekkere boerenpatat. Trisha had weer van alles gebakken (ook om mee te nemen) en bood haar bekende zelfgemaakte producten aan. Stijlvol Bloemen was aanwezig met bloemen en Decoratie (ze had weer hele leuke dingen mee). Bij Hinnie kon u terecht voor een leuk cadeautje en de imker had weer heerlijke honing en aanverwante artikelen te koop. Alma had Tupperware meegebracht en bij Janiek Flikkema kon u informatie krijgen over haar fotoshoots. Zelf was ik aanwezig met Jemako. Van de mobiele fruitpers Golden Raand werd dankbaar gebruikt gemaakt. Voor degene die zelf geen appels liet persen, kon er tijdens de fair vers geperste appelsap gekocht worden. Tevens waren er appels te koop om zelf stamppot, appelmoes of een appeltaart van te maken.

Iedereen bedankt voor het bezoeken van de tuinfair/schuurfair

Anneke Kroeze

*foto’s Linda Scheltens:

Dorpsagenda