MFC update mei 2022

MFC update mei 2022

Kom kijken! Tijdens de jaarmarkt zijn de deuren open…
Tijdens de jaarmarkt van 28 mei staan de deuren voor je open. Dus loop gerust binnen en sluit aan bij één van de rondleidingen. Je ziet wat er allemaal al is gesloopt en wat we er nu weer voor terug aan het bouwen zijn. Ook kun je vragen stellen en de tekeningen bekijken. OP het horecaplein met terras kun je een welverdiend bakje koffie bestellen en even lekker zitten. Dus… Ga je naar de jaarmarkt? Kom ook binnen bij het MFC!


De pannen zijn van het dak!
Dankjewel aan alle vrijwilligers die op een zonnige vrijdag en een nog zonnigere zaterdag in mei hebben geholpen om de pannen van het verenigingsgebouw af te halen. Met jullie hulp waren de pannen snel van het dak en konden de bouwers met dezelfde snelheid de nieuwe pannen alweer op het dak leggen. Hartstikke fijn dat jullie wilden helpen!

Rondleiding voor gebruikers
Zowel de Klankbordgroep als de huidige gebruikers van het MFC (denk daarbij aan het CBS, de jeugdclub, de fotoclub en de volksdansgroep), hebben een kijkje genomen in het MFC. Ze kregen een rondleiding en werden zo op de hoogte gehouden over de werkzaamheden. Natuurlijk moet er nog veel gebeuren voor de opening, maar we hebben kunnen laten zien dat er ook al heel veel is gebroken en weer opgebouwd!

Groeten van het MFC-bestuur
Jan den Boer (voorzitter & bouwcommissie)
Johnny Sikkema (penningmeester & activiteitencommissie)
Henk Stinissen (notulist & bouwcommissie)
Klaas Kooistra (secretaris & bouwcommissie)
Mathilde Lievers (stylingcommissie)
Piet Wiersema (bouwcommissie)
Ab Reitsma (styling en communicatie)
Kim van Zwol (communicatie)

Dorpsagenda