Informatieavond over de plannen rond de Andreaskerk

Graag nodigen wij u uit voor een inloopbijeenkomst op maandag 7 september in het MFC Spijk over de restauratie van de Andreaskerk, het baggeren van de gracht en het opknappen van het kerkeiland.

Restauratie-architect DAAD-O.V.T. Architecten presenteert de plannen voor de restauratie van de kerk. Bureau Schmidt voor infra-advies samen met Beukema Grondwerken geven informatie over de baggerwerkzaamheden van de gracht. Landschapsbeheer Groningen presenteert een ontwerp voor de herinrichting van het omgrachte kerkhof. Tijdens de inloopbijeenkomst kunt u zich persoonlijk laten informeren en reageren op de plannen.

In verband met de coronamaatregelen zijn er drie tijdslots. U kunt zich aanmelden voor 1 van de 3 tijdslots.
De drie tijdslots zijn van:
– 17.30 tot 18.30 uur
– 19.00 tot 20.00 uur
– 20.30 tot 21.30 uur
Per tijdslot zijn maximaal 20 bezoekers toegestaan. U kunt zich aanmelden t/m woensdag 2 september 2020 en kiezen voor een tijdstip van uw 1e, 2e of 3e voorkeur. Mocht het tijdslot van uw 1e voorkeur overtekend zijn, dan wordt u ingedeeld voor een ander tijdslot. Indeling per tijdslot gebeurt op volgorde van aanmelding. Heeft u een sterke voorkeur voor een van de tijdstippen dan is snel aanmelden dus van belang. Na 2 september krijgt u een e-mail met het tijdstip waarop u verwacht wordt.

Aanmelden kan bij de gebiedsregisseur via het onderstaande contactformulier of telefonisch via (0596) 639399.

Graag zien wij u op 7 september

Stichting Oude Groninger Kerken & Gemeente Delfzijl

————————————————————————————————————
[si-contact-form form=’9′]

Dorpsagenda