Geslaagde Koningsdag 2022

27 april 2022 was het weer Koningsdag. Mochten er nog bewoners niet wakker zijn die ochtend dan zijn ze wel wakker gemaakt door de Bierspiekers. Zij gingen voorop in de optocht gevolgd door Mickey Mouse, Minnie Mouse, Goofy en het belangrijkste: 25 kindjes die heel mooi verkleed waren en heel goed hun best hadden gedaan om hun vervoersmiddel te versieren in het thema Disney. Prachtige creaties hebben wij voorbij zien komen, zoals the Lion King, Sneeuwwitje & Frozen.

Na afloop hadden wij de prijsuitreiking in het MFC en konden de tasjes worden opgehaald voor de puzzeltocht.

Met een kleine 120 personen werd er vanaf 11:00 uur door Spijk druk gezocht naar Disney afbeeldingen en Disney vragen. Op het grasveld voor het Nije Riep was het tijd voor pauze, lekker springen op het springkussen en werd er door cafetaria VetLekker patat en snacks gebakken en kon er drinken worden gehaald zodat iedereen weer vol energie de puzzeltocht kon afmaken. Wij als Oranjevereniging kijken terug op een geslaagde dag!

Hierbij de prijswinnaars van de puzzel speurtocht:
1e prijs Sikkema/Vd Werf
2e prijs Ellen Pijper en co
3e prijs Anouk en Marieke
Er wordt via de mail of telefoon contact met jullie opgenomen

Omdat er zoveel kinderen waren met het juiste aantal gevonden Disney figuren hebben we besloten om te gaan loten. Hieronder de prijswinnaars:
Fam Burgstra
Lievershoes
Liam de Vries
De prijzen worden langsgebracht

Bedankt voor jullie deelname, graag tot volgend jaar.

Wij als Oranjevereniging kijken terug op een geslaagde dag!

Bestuur Oranjevereniging
Angela ten Hove

Dorpsagenda