Onafhankelijke inwonersondersteuner Spijk

Mijn naam is Bente Hillebrand, ik ben onafhankelijke inwonersondersteuner bij de gemeente Eemsdelta. Als inwonersondersteuner ondersteun ik inwoners bij verschillende problemen die zij ervaren als gevolg van de aardbevingen. Deze problemen kunnen op verschillende vlakken spelen, zoals op emotioneel, lichamelijk en sociaal gebied. Wat ik onder andere doe is het bieden van een luisterend oor, ondersteunen bij het vinden van oplossingen en het samen zoeken naar antwoorden en, als dat nodig is, naar hulpverlening.

Spijk is één van de dorpen waar ik inwonersondersteuner voor ben, ik zal regelmatig even een rondje door het dorp lopen om het dorp beter te leren kennen maar ook om in contact te komen met wie daar behoefte aan heeft. Zie je mij lopen en heb je een vraag, spreek mij dan vooral aan. Daarnaast kunnen jullie mij ook rechtstreeks bereiken op mijn mail: bente.hillebrand@eemsdelta.nl of via mijn mobiel: 0621580439, bel of mail gerust en dan bespreken we wat ik voor je kan doen. Ik hoop wat voor jullie te kunnen betekenen, de gevolgen van de aardbevingen zijn heftig en kunnen veel impact hebben.

Bente Hillebrand

Meer informatie: https://www.eemsdelta.nl/ondersteuning

Dorpsagenda