MFC update oktober 2021

MFC update oktober 2021

Bedankt voor de inloop
Vorige week hebben we velen van jullie gezien op de inloopavond van het MFC in het voormalige schoolgebouw van Fiepko Coolman. Op woensdagavond hebben we daar de plannen voor het MFC laten zien: interieur, begroting en andere plannen. We willen iedereen bedankt voor de inloop en voor hun mening!

  1. De Interieurontwerpen digitaal. Velen van jullie hebben de interieurontwerpen gezien voor de huiskamer, de zalen en de kerkzaal. Via de link ‘Definitief ontwerp MFC Spijk’ onderaan deze update bekijk je ze nogmaals of kun je ze delen.
  1. Het jaar gratis aardappelen is voor… (tromgeroffel) Ria van Kooten. Ze had de meeste vragen goed op het Quiz-formulier. Gefeliciteerd Ria!
  1. Ieders mening telt:iedereen bedankt voor de gegeven feedback. We gaan alles verzamelen en geven binnenkort een terugkoppeling op de feedback. Deze antwoorden vind je dan zowel op Spijk.net als op de Facebookpagina van het MFC.

Hieronder vind je de digitale interieurontwerpen, het betreft een PDF:
Definitief ontwerp MFC Spijk

Dorpsagenda