Speeltuinvereniging gaat weer aan de slag

Hallo Dorpsgenoten,

Nu de bouw van de supermarkt van “Coop Buist “ gereed is, kunnen we als speeltuinvereniging weer aan de slag met het maken van nieuwe plannen. Het is de bedoeling om op het overgebleven stuk een kleine speeltuin te realiseren. Deze speeltuin zal niet zo ruim opgezet worden als de vorige, maar we willen op dit centrale punt in het dorp toch een leuke en fijne speelplek realiseren voor de kinderen uit Spijk en omgeving. Zodra er meer duidelijkheid is over de invulling zullen we u uiteraard op de hoogte brengen.

De speeltuinvereniging is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Dus bij deze een oproepje: Lijkt het je leuk om bestuurslid te worden en mee te denken over de nieuwe speeltuin? Laat dit dan weten aan een van de bestuursleden of stuur een e-mail naar speeltuin@spijk.net! Ook voor vragen en ideeën mag je altijd een mailtje sturen.

Namens het bestuur van de Speeltuinvereniging Priegeltoen
Stephanie Breedijk

Dorpsagenda