Jeugd jeugdclubs Spijk ruimen zwerfvuil op

Zaterdag 29 maart heeft de jeugd van de jeugdclubs van PKN gemeente Spijk –Losdorp in kader van de Landelijke opschoondag, zwerfvuil opgeruimd in Spijk. Met veel enthousiasme begonnen de kinderen in de speeltuin, gekleed in herkenbare veiligheidshesjes, met handschoenen en grijpers. Dit alles was door de gemeente Delfzijl ter beschikking gesteld. Vele vuilniszakken werden gevuld met blikjes, chipzakken, snoeppapiertjes en ander zwerfvuil. Zelfs een jerrycan met vet werd gevonden. Toen de speeltuin schoon werd bevonden gingen we richting de parkjes aan de rand van het dorp. Deze waren schoner dan verwacht. Hierna was het sportpark en het trekpad langs ’t Moar aan de beurt. Al met al een zonnige en vooral voldane morgen. Liza en Veerle hadden het meeste vuil opgehaald en zij kregen een kleine vuilniscontainer gevuld met snoep.
Jeugdraad PKN Spijk- Losdorp

P.S. Dinsdag 22 april ( na Pasen) komen we langs om lege statiegeld flessen en gebruikt vet bij u op te halen.

Dorpsagenda