Inzameling voedselbank door PKN

De  diaconie van de PKN Spijk-Losdorp houdt een inzameling  voor de voedselbank Eemsdelta.
Het zal deze keer door de omstandigheden wat anders gaan dan voorgaande jaren. We zullen op zaterdag 14 november  van 10.00 tot 11.00 uur op de parkeerplaats bij Elim staan. Daar kunt u als u wilt zelf spullen in de auto leggen, om direct contact te voorkomen.

Voorbeelden van artikelen die nodig zijn:

  • Persoonlijke verzorgingsartikelen,
  • Was en schoonmaakmiddelen,
  • Houdbare producten zoals: vis, vlees en groente-conserven,
  • Pasta’s/rijst inclusief saus,
  • Koffie,
  • Thee,
  • Suiker,
  • Gedroogde kruiden

Ook kunt u dan Douwe Egberts-punten inleveren, waar de voedselbank voor elke 500 punten 1 pak  koffie kan krijgen. Als u niet in de gelegenheid bent om het te brengen kunt u overleggen met Harry Berends (tel.0629100362).

Grietje Blokzijl

Dorpsagenda