Drukte Bie de Jongens

Drukte bij Bloemen en Planten Centrum “Bie de Jongens”

De weekenden staan vol activiteiten. Zo was er afgelopen weekend de prijsuitreiking van onze succesvolle zonnebloemwedstrijd voor de kids. Helaas was het geen geweldig jaar om je zonnebloem te kweken, dit vanwege de wind en regen waarbij vele zonnebloemen vroegtijdig sneuvelden. Toch waren er 6 winnaars, er was één zonnebloem van wel meer dan 3 meter.

Komend weekend staat in het teken van “ Tocht om de Noord”. Volop gezelligheid in en om het Planten Centrum. Er is een diversiteit aan activiteiten, zoals een groot terras voor de winkel met koffie, thee, frisdrank en heerlijke broodjes van Bakkerij Olinga. Er is weer een springkussen voor de kinderen, deze staat er al vanaf vrijdag 17 september. Muziek word verzorgd door niemand minder dan Koen de Vries en Julian Bos van Wedding Heroes. Deze jongens zullen de wandelaars en toeschouwers verrassen met een vrolijk repertoire. Het gehele terrein is deze dag feestelijk versierd met vlaggetjes en gekleurde bogen. De wandelaars kunnen via het buitenterrein van het Bloemen en Planten Centrum hun pad vervolgen.

“De jongens” wensen ieder een feestelijke en gezellige dag toe.

Ron & Klaas-Jan

Dorpsagenda