Kinderyoga gaat weer van start!

Kinderyoga gaat weer van start!

Wanneer: op de woensdagmiddag
Data: 1, 15, 22, 29 september + 6 en 13 oktober
Voor wie: kinderen van 6 t/m 12 jaar
Tijd: van 14.00 – 15.00 uur
Waar: MFC Spijk, Mevr. Evers-Dijkhuizenlaan 55

We oefenen yogahoudingen op een speelse en creatieve manier. Soms zijn we een kat, dan weer een beer of een tijger, en ook wel eens een dappere krijger. Vaak heeft de les een thema. We tekenen en kleuren daar ook vaak bij, maken een mandala van materialen uit de natuur of doen een spel, zoals yogamemory of yogabingo. En we leren hoe we kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen. Dit kan door ademhaling- en mindfulness oefeningen en kindermassage. Of door het luisteren naar de Zaphir of regenstok. We doen ook oefeningen om ons bewuster te worden en leren luisteren naar het lichaam zodat we weten wanneer we rust moeten nemen of juist moeten gaan bewegen.

Een keer uitproberen of kinderyoga iets is voor uw kind?
Geef uw kind dan op voor een gratis proefles!

Voor aanmelden: info@lijvkinderyoga.nl
Voor meer info: www.lijvkinderyoga.nl
06-27184061

Groetjes,
Janneke Engelage

*tekst en foto: Janneke Engelage

Dorpsagenda