Jonge kunstenaars verfraaien tijdelijk onderkomen MFC

Jonge kunstenaars uit Spijk verfraaien het tijdelijke onderkomen van het MFC

Tijdens de yogalessen komen corona en de maatregelen daaromtrent ook wel eens ter sprake. Toen er helemaal geen lessen waren, was dat natuurlijk echt niet leuk. We waren dan ook blij dat kinderen weer activiteiten mochten doen. Volwassenen eerst nog niet, of met een beperkt aantal mensen in een ruimte. Het leek ons daarom leuk om de bezoekers/gebruikers van het MFC het gevoel te geven dat ze omringd zijn door anderen. Dat wilden we doen door een kunstwerk te maken. Afgelopen maandag- en dinsdagochtend was het eindelijk zover: 9 kinderen die mijn yogalessen of workshops volgen, mochten de handen uit de mouwen steken. Ze hebben zichzelf op de muren geschilderd in een prachtige omgeving met bomen, pony’s en allerlei dieren en bloemen. Er werd goed overlegd en samengewerkt en dat is te zien in de eindresultaten! Bij binnenkomst word je verwelkomd door een konijn dat een hartjesballon vasthoudt. En achter in het pand vind je ook weer een hart. Het wordt vastgehouden door 2 meiden in de duinen bij een ondergaande zon in de zee. Door het opvrolijken van de muren willen we een ieder die het MFC bezoekt een warm hart toedragen!

Janneke Engelage

Dorpsagenda