Hoe gaat het in het MFC?

Hoe gaat het in het MFC? Ons nieuwe dorpshuis?

We kunnen niet binnen kijken, want dat past niet binnen de richtlijnen van het RIVM, de inloopavond ging ook al niet door… Maar we willen wel weten hoe het nou met de verbouwing van het MFC gaat? Nou, we hebben een kleine oplossing gevonden. Aan de hand van wat filmpjes laten we jullie de komende tijd zien hoe het gaat met de verbouwing. Want eindelijk is het zo ver! Nadat we lang bezig zijn geweest met het werven van fondsen en het bijschaven van plannen en tekeningen: is de bouw en verbouw van het MFC gestart! De activiteiten die nog door mogen gaan, zijn tijdelijk verhuisd naar het oude schoolgebouw van Fiepko Coolman, zodat we nu echt de handen uit de mouwen kunnen steken! Veel kijkplezier…

Kim van den Bergh

Verbouw MFC 1 Intro

Verbouw MFC 2 Kerkzaal

Verbouw MFC 3 Vrijwilligers

Verbouw MFC 4 Koffie

Dorpsagenda