Eerste livestream wedstrijd in de geschiedenis van Poolster

Zaterdag 10 oktober 2020 vindt de eerste livestream van een wedstrijd in de geschiedenis van v.v. Poolster plaats. Aangezien supporters niet aanwezig mogen zijn op sportpark Oldencate wil de club de mensen die hier belangstelling voor hebben wel iets bieden om de wedstrijd te volgen. Rond 14:00 wordt de wedstrijd tussen Poolster en Niekerk live gestreamd vanaf de Facebook pagina v.v. Poolster.

Begonnen wordt met een voorbeschouwing op de wedstrijd waarna om 14:30 uur het duel zal starten. Poolster is sterk begonnen in de 4e klasse C, met zeven punten uit drie duels waardoor ze op de derde plaats terug te vinden zijn op de ranglijst. Tegenstander Niekerk mag echter spreken van een nóg betere start, zij maakten in drie duels geen enkele misstap waardoor ze gedeeld koploper zijn in de competitie. Het gaat dus erg spannend worden wie tijdens dit duel aan het langste eind trekt.

Heeft u nou geen Facebook? Geen paniek, ook op Youtubewordt het uitgezonden, u kunt het vinden door te zoeken naar het account van KoenLicht&Geluid, daar zal de live stream ook op worden uitgezonden.

Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door KoenLicht&Geluid en de sponsoren Wedding Heroes en Bouwbedrijf Dijkman.

vv Poolster
Marco Dijkstra

Dorpsagenda