Afscheid leerlingen groep 8

Aankomende donderdag (2 juli) zullen de leerlingen van groep 8 (locatie Nesweg) afscheid gaan nemen van de basisschool. Vanwege de RIVM richtlijnen, zal dit anders gaan dan andere jaren. Omdat we niet teveel mensen op het schoolplein mogen ontvangen, zullen hier alleen de ouders van groep 8 (2 per leerling) staan. Toch willen we iedereen de mogelijkheid geven om te komen kijken (we hopen op zoveel mogelijk mensen!), daarom gaan de leerlingen een ronde maken om de school. Wij willen alle andere belangstellenden vragen om aan de overkant langs de weg te gaan staan en ze een staande ovatie te geven. Zie foto voor de looproute.
Iets voor half 5 zullen de leerlingen beginnen te lopen.

We hopen op zoveel mogelijk belangstellenden, zodat de leerlingen toch een onvergetelijk moment kunnen beleven.

Mocht het heel slecht weer worden, zullen we geen ronde lopen. Dit zal dan ‘s middags worden gecommuniceerd*.

Meester Erik

*Noot van de redactie:
Mochten we hier bericht van krijgen dan laten wij dat a.s.a.p. in dit bericht weten.

Dorpsagenda